Waarom Reiki?

Wil je eens goed voor jezelf laten zorgen, onderga dan een ontspannende Reiki behandeling. Enerzijds werkt Reiki preventief, anderzijds werkt Reiki bij diverse klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, burn-out verschijnselen, hoofdpijnen, problemen met de menstruatiecyclus, maar ook bij een gevoel van niet lekker in je vel zitten. Na een behandeling heb je weer meer energie en innerlijke rust.

Reiki biedt geen alternatief voor de reguliere gezondheidszorg, Reiki is aanvullend en werkt ondersteunend bij een herstel.

Een behandeling ondergaan is als een cadeautje voor jezelf. Goed voor jezelf laten zorgen.

Wat doet Reiki?

Reiki zorgt er voor dat de energie in je lichaam weer gaat stromen. Een behandeling geeft je een ontspannen gevoel en diepe rust. Reiki haalt ook de vermoeidheid uit je lichaam. Door de ervaring van Reiki wordt ook een proces van ontgiften in gang gezet. Reiki zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Een Reiki behandeling helpt ook bij het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Duur van een behandeling.

De gemiddelde duur van een behandeling is 60 minuten.
Een Reiki behandeling kun je als losse sessie boeken. Je zult je ontspannen voelen na één behandeling. Wil je meer resultaat boeken dan raad ik je aan tenminste 4 behandelingen te ondergaan.

Hoe

Tijdens een Reiki behandeling lig je met je kleren aan op een behandeltafel. Een deel van de behandeling lig je op de rug en een deel op de buik. Mocht dit een probleem zijn dan kan ook een stoelbehandeling gegeven worden of kun je op de zij liggen. Via mijn handen wordt contact gemaakt met meerdere plaatsen op het lichaam en wordt Reiki doorgegeven.

Reiki biedt geen alternatief voor de reguliere gezondheidszorg, de behandelingen zijn aanvullend en werken ondersteunend bij een herstel.

Tarieven Reiki:

1 behandeling €   55
3 behandelingen €  150
5 behandelingen €  225

 

Zie ook Algemene Voorwaarden