Reviews Reiki en Aurahealing

 

 

 

Na de behandelingen heb ik meer energie en voel ik me opgewekter. Ook mijn terugkomende hoofdpijn is veel minder geworden. Ik heb wel gemerkt dat meerdere behandelingen tot een beter resultaat leiden.

– Esther, Zandvoort –

 

 

Ik krijg al vele jaren Reiki- en Healing behandelingen van Frederique. In het begin was het wennen om de behandelingsmethoden te ervaren en de effecten te doorgronden. Gaandeweg het behandeltraject waren de positieve effecten op mijn rust en energiegevoel duidelijk waarneembaar. Dit in het bijzonder gedurende de periode dat ik in het ziekenhuis zware medische behandelingen moest ondergaan. De ondersteunende behandelingen van Frederique vormden een belangrijke factor in mijn lichamelijk herstel en geestelijke rust. Ik kan een ieder aanraden, die vertrouwen heeft in het samenspel van geest en lichaam, de behandelingen van Frederique te volgen.

– Johan, Zandvoort –

 

 

Ik heb bij Frederique meerdere behandelingen gehad voor vermoeidheidsklachten en wat lichamelijke spanningen die maar terug bleven komen. Frederique heeft hier enorm bij geholpen door middel van Reiki de onbalans op zowel lichamelijk als geestelijk gebied te herstellen. Bij iedere behandeling en bijbehorende analyse, kreeg ik van Frederique concrete tips en adviezen mee, die mijn klachten op termijn aanzienlijk hebben verholpen. Zo nu en dan laat ik nog weleens een behandeling doen om op de juiste weg te blijven. Bedankt Frederique!

– Mark, Haarlem –