Waarom een Chakra healing?

Een Chakra healing helpt je je beter te voelen, je gaat lekkerder in je vel zitten en gaat je meer jezelf voelen.

Ook helpen de behandelingen bij een burn-out, of als je niet meer weet wat je wilt of waar je blij en gelukkig van wordt. De effecten van de behandelingen geven je inzicht in je innerlijk leven en helpen je weer vooruit te gaan met nieuwe energie.

Wat doet een healing?

De behandeling omvat een healing van zowel de aura als ook de healing van de chakra’s. Bij een behandeling wordt het energieveld in en rond het lichaam behandeld. Energie wordt weer in balans gebracht en negatieve energie wordt weggehaald. Bij de aura gaat het om het energieveld dat iedereen om zich heen heeft. De chakra’s zijn zogeheten energiewielen die op meerdere plaatsen om het lichaam heen zitten en die met elkaar in verbinding staan. Samen met het aura dragen zij bij tot harmonie.

In de chakrabehandeling gaan we uit van zeven chakra’s die elk een eigen rol en betekenis hebben. Elke chakra correspondeert met een bepaald gevoel ( mentaal, spiritueel, emotioneel) en elk chakra staat ook in verbinding met bepaalde lichaamsfuncties. Als één van de chakra’s niet in balans is en minder functioneert, heeft dat onmiddellijk effect, dit kan zelfs de andere chakra’s beïnvloeden. Uiteindelijk kan het gehele energiesysteem verstoord raken en kan iemand in onbalans raken. Dit kan op een gegeven moment leiden tot fysieke klachten.

Een behandeling omvat diverse elementen, naast de aura en de chakra’s wordt ook gekeken naar de energie en worden er ook sjamanistische technieken gebruikt. De behandelingen zijn uitermate krachtig en ook zeer effectief. Het helen van de aura en chakra’s bestaat veelal uit meerdere behandelingen. De behandelingen werken door op meerdere niveaus, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Hoe 

Tijdens een behandeling neem je eerst gedurende korte tijd plaats op een krukje, daarna neem je plaats op een massagetafel. Tijdens de behandeling lig je een deel op de rug en een deel op de buik. Mocht dit een probleem zijn dan kun je ook op de zij liggen of de gehele behandeling zittend ondergaand.

Aura Chakra healing biedt geen alternatief voor de reguliere gezondheidszorg, de behandelingen zijn aanvullend en werken ondersteunend bij een herstel.

Duur van een behandeling

De gemiddelde duur van een behandeling is 60 minuten.

In tegenstelling tot een Reiki behandeling, die je ook eenmalig kunt nemen en waar je veel profijt van zult hebben is het raadzaam om als je voor Aura Chakra healing kiest meerdere behandelingen te ondergaan. De ervaring leert dat er gemiddeld 4 tot 10 behandelingen nodig zijn om tot een resultaat te komen.

Tarieven Aurahealing:

1 behandeling €    55
3 behandelingen €  150
5 behandelingen €  225

 

Zie ook Algemene Voorwaarden