Waarom een Klankschaal healing?

Wanneer je op zoek bent naar meer ontspanning voor jezelf en deze niet vindt of wanneer je stress ervaart dan helpt een klankschaal healing om spanning los te laten, en ontstaat er ruimte voor healing.

Evenals mijn andere behandelingen zijn klankschalen geen alternatief voor de reguliere gezondheidszorg. Mijn behandelingen zijn aanvullend en werken ondersteunend bij een herstel.

Wat doet een Klankschaal healing?

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. De trillingen van de klankschalen komen het lichaam binnen en het lichaam resoneert met de trillingen. In combinatie met de klanken van de schalen volgt een diepe ontspanning, waardoor ruimte ontstaat om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken. Energetische blokkades kunnen worden opgeheven en spanningen en stress worden losgelaten.

Er is wel wat wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van klankschalen. Op internet is hierover het een en ander te vinden. Hieruit blijkt dat in de eerste plaats klankschalen ontspannend werken, maar bij het vaker ondergaan van klankschalen sessies blijkt ook dat er effecten zijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Hoe

Bij de klankschaal healing lig je op een massagetafel met je kleding aan. De klankschalen worden op en rond je lichaam geplaatst. Je hoeft verder niets anders te doen dan te luisteren naar de klanken van de schalen en de trillingen te ervaren. Het eerste gedeelte lig je op de rug en het tweede gedeelte op de buik. Mocht dit een probleem zijn dan kijken we samen hoe we dit oplossen. Op de zij liggen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

klankschaal healing zandvoort

Duur van een behandeling

Een behandeling met de klankschalen duurt 60 minuten. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling te combineren met Reiki. Kies je daarvoor dan duurt de behandeling 90 minuten.

Tarieven Klankschaal healing:

1 behandeling €    60
3 behandelingen €  165
5 behandelingen €  250

 

Zie ook Algemene Voorwaarden

klankschaal healing zandvoort